container

 

 

10 fods container

En 10 fods container er en relativ lille container som dog er lidt større end de helt små 6 fods containere. De store skibscontainere er 40 fod, så denne container har en længde på ¼ af standard 40 fods containeren.

Udvendigt måler en 10 fods container 299 cm i længden, 244 cm i bredden og 259 cm i højden.

Indvendigt måler 10 fods containeren 283 cm i længden, 235 cm i bredden og 237 cm i højden.

Selvom containeren på 10 fod syner meget mindre end en 40 fods eller 20 fods container er der faktisk en del plads inden i den. Rumfanget i en 10 fods container er således 15, 8 kubikmeter mens gulvets areal er 6,7 kvadratmeter.

Dermed kan du opbevare en del forskellige ting i en af disse små containere. Stilles containeren ind i haven kan den bruges som et mindre haveskur, og hvis du skærer et hul i siden og indsætter et vinduet kan du bruge en 10 fods container som et lille haveskur.

Ved en tilbygning som kun går ud over en mindre del af huset kan en 10 fods container stilles i haven til midlertidig opmagasinering af møbler og andet indbo som skal pakkes væk under byggearbejdet.

Det kan også være at håndværkerne som skal renovere huset eller som skal bygge tilbygningen har brug for et sted til materialer og værktøj. Her kan en 10 fods container også bruges.

Prisen for en 10 fods container behøver ikke være høj, og hvis du kan nøjes med brugte containere kan du købe den endnu billigere.

Du behøver dog ikke købe en container da du flere steder kan leje en container. Udlejningscontainere kan lejes fra få 100 kroner om måneden + udgift til levering og afhentning af containeren.

 

10 fods container