container

 

 

Flyttecontainer

En flyttecontainer er en container der bruges i forbindelse med en flytning. Der bruges normalt en 20 fods container som en flyttecontainer, da størrelsen på denne passer godt til en flytning.

Skal du flytte fra et stort hus kan det også lade sig gøre at leje 2 stk. 20 fods containere. Med 2 stk. 20 fods containere kan du fordele de tungeste møbler, bøger mm i de 2 containere uden at du risikerer at lastbilen ikke kan løfte containeren op.

Med en flyttecontainer kan du få stillet containeren helt tæt ved fordøren og dermed kan du nemt flytte dine ting ud fra huset – også selvom det er dårligt vejr.

Se evtuelt mere på www.flyttecontainer.dk

Hvis du husker at udnytte højden i containeren kan der være rigtigt mange ting i de over 30 kubikmeter der er inde i en 20 fods container.

Når du har pakket flyttecontaineren med alle møbler, flyttekasser osv. får du flyttet containeren til den nye adresse hvor du igen kan få stillet containere helt tæt ved hovedøren så du nemt kan flytte alle dine ting ind igen.

Klik her hvis du vil vide mere om en flyttecontainer.

Her kan du se en video om hvordan det fungerer med leje af flyttecontainere.

Eller hop direkte til videoen på youtube.

Du kan også bestille leje af en flyttecontainer her.

Har du erfaringer med at flytte med en container i stedet for den mere traditionelle flytning med trailer? Vi vil gerne høre om dine erfaringer, både i forhold til flytningen men også i forhold til det firma du har lejet flyttecontainer hos.

Containeren er en rigtig god løsning når det kommer til at skulle flytte, hvor du nemt kan få flyttet alle dine ting på en gang. Det betyder også at du ikke behøver at tænke på ting som en flyttetrailer og kørsel frem og tilbage flere gange.

Du skal dog stadig have styr på flyttekasser, flyttetæpper og andet flyttetilbehør.

Vil du gerne læse mere om flytning kan du blandt andet følge en blog som denne: http://flytte.bloggersdelight.dk hvor der bliver skrevet meget omkring flytning, tanker omkring at skulle flytte, planlægningen, hvilket tilbehør der er godt at bruge og hvor man kan få de bedste og billigste priser.


Flyttecontainer