container

 

 

Container ordbog

container 53 feet

En container på 53 fod er en stor container som stort set kun bruges af erhverv.

container afmærkning

Hvis du gerne vil have en container til at stå på offentlig vej er der krav om en bestemt afmærkning med lys og reflekser. Der skal samtidig søges tilladelse til at stille containeren på offentlig vej.

container areal

Containerens areal beregnes ud fra bredden * længden. Du kan beregne både det udvendige areal som er det areal som containeren fylder, samt det indvendige areal som er det areal du kan bruge til opbevaringsplads.

container allerød

I Allerød finder du blandt andet Knud Berring og Allerød Transport som kører med containere

container dagrenovation

En container til dagrenovation er typisk en plastikcontainer som udleveres til private. Disse dagrenovationscontainere har flere steder afløst de klassiske skraldespande med papirposer i.

container dele

Hvis en container bliver beskadiget eller ødelagt grundet slitage kan den repareres med forskellige containerdele

container frederikssund

Der findes mange forskellige containerudlejningsfirmaer der leverer containere i Frederikssund, blandt andet BOXIT Container, men også flere andre.

container grønland

Skal du have transporteret varer til Grønland foregår det typisk i en container.

container glostrup

I Glostrup findes der en lang række forskellige firmaer som leverer containere til salg eller leje. Blandt andet Anders Nielsen og Co / Ancotrans og A. Sømod A/S.

container isoleret brugt

En isoleret container modvirker fremkomsten af kondens, så det bliver mere sikkert at opbevare indbo, møbler og andet fugtfølsomt i containeren. En brugt isoleret container er ofte en billig løsning som kan bruges til at indrette et haveskur, et værksted eller som opbevaringsrum.

container i haven

En container kan bruges i haven til opbevaring af havemøbler, gril, haveredskaber osv. Det relativt store vægt gør at containeren står godt fast uden fundament, og hvis der lejes eller købes en isoleret container er der også mindre sandsynlighed for kondensdannelse inde i containeren.

container indvendige mål

De indvendige mål i en container bruges til at beregne det indvendige areal og det indvendige rumfang. De indvendige mål er 15-20 cm kortere end de udvendige mål.

container jimmy hobro

Container Jimmy transporterer containere i firmaet Activ Container Transport.

container kerteminde

Lasto A/S producerer containere i Kerteminde

container kran esbjerg

En containerkran er en kran til at løfte og flytte contaiere med. I Esbjerg bruges container kraner meget i forbindelse med læsning og aflæsning af containere på containerskibe.

container max vægt

En container max vægt bruges i forbindelse med transport, hvor lastbiler, kraner osv skal kunne løfte containerens vægt.

container mad

Mad kan godt opbevares i en container, men det kræver en specialindrettet container for at det er tilladt at opbevare mad i den. Der stilles krav til rengøring og ved temperaturfølsomme madvarer skal der også være køl og/eller frys i containeren. Her anvendes en kølecontainer / frysecontainer.

container nykøbing f

I Nykøbign Falster kan du bestille containerleje hos både BOXIT og Marielyst.

container ombygning

Container ombygning bruges både når der er tale om ombygning af en container, eksempelvis en standard container som bygges om til en isoleret container, men også når huset bygges om hvor containeren bruges i forbindelse med ombygningen. Her kan containeren bruges som materialecontainer til opbevaring af byggematerialer, som møbelopbevaring og opbevaring af andet indbo fra de rum som er påvirket af ombygningen eller som værktøjscontainer til opbevaring af maskiner og værktøj.

container opbevaring pris

En container til opbevaring koster ikke specielt meget. Typisk kan du leje containeren til 400-500 kr. pr. måned. Hvis du skal have leveret containeren og afhentet den igen koster det selvfølgeligt også noget.

container på engelsk

Det engelske ord for container er container.

container rumfang

Du kan beregne en containers rumfang ved at gange længde, bredde og højde. Containerens rumfang fortæller om hvor meget der er plads til inde i containeren. Husk at anvende de indvendige mål hvis du skal kende rumfanget inde i containeren.

container risskov

I Risskov finder du blandt andet Containerspot A/S og Chs-container A/S.

container reservedele

Reservedele til containere bruges når en container skal repareres. Resevedelene bruges eksempelvis til døre, hjørner osv.

container 10 fod brugt

En 10 fods container er ca 3 meter lang og lidt mindre i højde og bredde. Se mere om 10 fods containere her. Hvis du skal købe en 10 fods container er prisen på en brugt typisk noget lavere end på en ny.

container 3 x 3 meter

Målene 3 x 3 meter bruges nogen gange om en 10 fods container, selvom det ikke helt passer. Målene er lidt mindre end 3 x 3 meter. Se eventuelt mere om 10 fods containere på linket lige herover.

container 40 fod brugt

En 40 fods container er en ca 12 meter lang container som kan bruges til opbevaring af mange ting. Du kan typsik pakke møbler og andet indbo fra et hus på op mod 250 m2 ind i en 40 fods container. Du får en noget billigere pris på en brugt 40 fods container, men du får typisk også en noget ringere kvalitet hvor huller ikke er unormalt.

container 40' open side

En open side container kaldes også for en sidedørscontainer. Tegnet ' der står efter 40 bruges her som fod. Så der er tale om en sidedørscontainer på 40 fod.

container 400 l

En kubikmeter er 1000 liter, så en container på 400 liter svarer til 0,4 kubikmeter eller en terning på ca. 73,7 cm på alle 3 sider.

container 5 ft

En 5 ft container er en 5 fods container, hvilket er en lille container der ikke bruges ofte.

container 770 l

En container på 770 liter kan være en terningform med 1 meter i længden og bredden samt 77 cm i højden.

container 9 meter

En container på 9 meter er 30 fod. 9 m2 er ca. hvad en 10 fods container fylder.

 

Se mere om container her https://www.dropbox.com/sh/029m6qtyxir6qqp/AAAaPlx9akK7JUA_dkc2drIHa?dl=0