container

 

 

Containerlevering

Containerlevering sker typisk med lastbil. Enten en lastbil fra det firma som udlejer eller sælger containeren, eller med andre vognmænd som hyres ind til levering af containeren.

Der er dog også andre muligheder, da der findes en lang række virksomheder med egne lastbiler som bruges til transport af egne varer. Disse lastbiler kører ofte tomme hjem efter leveringen, og kan derfor lejes billigt til levering af en container.

Kører lastbilen eksempelvis fra Aalborg til København med belægningssten til levering hos en privatperson, og skal lastbilen nu køre tom hjem til Nordjylland igen, giver det god mening hvis lastbilen kører forbi en container som står i København, og som skal leveres i Århus. Lastbilen skal alligevel køre de mange kilometer. Storebælt skal krydses med betaling for broen og chauføren skal alligevel have løn.

Det betyder at denne type af transport og levering af contianere kan blive meget billige.

Sådan et samarbejde foregår eksempelvis mellem FC Beton og BOXIT Container. Se eventuelt mere her.

En ulempe ved denne metode for transport og levering af containere er at flexibiliteten ikke er voldsom stor, og containerudlejningen bliver meget afhængig af modparten.

Derfor kan man ikke bygge hele containerleveringen op på denne måde, og derfor har BOXIT også egen lastbil til levering af contianere, samt samarbejde med øvrige vognmænd som hurtigere kan bookes ind til levering af en container.